top of page
  • Foto van schrijverSaskia Ramakers

Wat wij jouw team toewensen in 2019

  • …Een team dat zich veilig voelt !

Veiligheid is de meest belangrijke en meest vergeten stap in teamontwikkeling. Een sterke leider geeft speelruimte en durft het tempo voortdurend aan te passen aan die van het team. Dan kan eigenaarschap ontstaan en dat leidt tot flow. Teamleden doen iets omdat ze het zelf willen en niet omdat het moet.


Wat wij jouw team toewensen in 2019 - StoryFlow
Wat wij jouw team toewensen in 2019
  • ...Een team dat zich betrokken voelt !

Betrokkenheid is een voorwaarde voor teamsucces. Zonder betrokkenheid is er geen intrinsieke motivatie bij teamleden. Benut alle kwaliteiten en van je team en de veelzijdige karakters van je teamleden. Dan voelt ieder zich gekend, gewaardeerd en belangrijk.


  • …Een team dat zich uitgedaagd voelt !

Zonder uitdaging ontstaat besluiteloosheid, verveling en nonchalance. Elkaar leren onder druk te zetten is een voorwaarde om verder te komen. Alles wat je doet als team(lid) moet in potentie een stap richting optimalisering van jullie droom zijn. Formuleer samen die droom zodat je voortdurend durft in die richting te gaan.


  • …Een team dat besluiten neemt !

Blijf in beweging. Maak telkens weer samen keuzes. Keuzes zijn niet meer voor de eeuwigheid. Pick your darlings, kill your darlings en durf los te laten. Dit zijn de sleutelbegrippen voor een team dat samengaat voor trial and error en experiment. Zij bewegen mee met hun tijd.


  • …Kortom werk en denk verhalend !

Het Story Flow-team,


Saskia, Jeroen en Mieke

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page